(Fotografie) Hans van de Vlekkert

Van harte welkom op de website van Fotografie Hans van de Vlekkert! Klik hier gerust eens rond en laat je betoverend door zijn treffende beelden…

Hans van de Vlekkert uit Vaassen over fotografie:
“Elke foto vertelt een verhaal. Heb je een foto nodig bij jouw verhaal? Op deze site is te zien welke foto’s ik zoal voor je kan maken", 
Ik werk sinds 1996 als fotograaf en heb dus ruime ervaring gecombineerd in het maken van foto’s binnen zeer diverse categorieën. Zo werk ik onder andere voor kranten, bedrijven, instellingen maar ook voor particulieren. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ).
“Heb je nog vragen over mijn fotografie? Neem dan gerust contact met mij op. Ik hoop uiteindelijk dé foto bij jouw verhaal te maken!”

Cursussen en workshops over fotografie
Ik geef geen cursussen en workshops meer maar wel de foto-excursie rietsnijden in Nationaal Park Weerribben-Wieden in Belt-Schutsloot elk jaar in maart. 

Copyright en auteursrecht
Op alle foto's op deze site is copyright en copyright van toepassing. Als je één of meerdere foto’s van Hans van de Vlekkert wilt gebruiken, dan heb je daarvoor zijn toestemming nodig. Dat staat zo in de Auteurswet. Houd hier rekening mee. Gebruik  je onverhoopt tot een van zijn foto's zonder toestemming? Dan betaal je voor het tarief volgens de publicatie 'Richtprijzen Nederlandse Vakfotografie'.
Algemene VoorwaardenOm de algemene voorwaarden te zien of te downloaden klik hier .