(Splash) Fotografie

 

 

Workshop Splash Fotografie

Fotografie en water, het is altijd een erg boeiende combinatie. Daar weet fotograaf Hans van de Vlekkert inmiddels alles van. Daarom heeft hij de workshop Splash Fotografie in het leven geroepen. Deze workshop is uitermate geschikt om nog meer fotografische kennis op te doen, waarmee je thuis verder aan de slag kunt gaan.

Wat Splash Fotografie precies inhoudt? Dat leggen we hieronder even uit. In deze spetterende fotoworkshop gaat het gezelschap fotografisch aan de slag met water. Heel belangrijk voor het resultaat? De flitsers. Afhankelijk van de gewenste achtergrond worden daarom twee of drie flitsers gebruikt.
Voorwerpen zoals fruit, bloemen en attributen die de cursisten zelf meenemen, laat men vallen in een aquarium met water. Daarvan wordt vervolgens een foto gemaakt waarvoor flitslicht gebruikt wordt. De opspattende waterdruppels en luchtbellen leveren steevast spectaculaire foto’s op. De groep deelnemers doet de nodige ervaring op én kan elkaar inspireren. Deze workshop van Hans van de Vlekkert heeft kortom zeer veel leerzame aspecten.

Let op, basisvaardigheden van flitsfotografie zijn niet vereist. Deelnemers hoeven ook geen flitsers mee te nemen. Hoe dat flitslicht zich gedraagt, wordt nader door fotograaf Hans van de Vlekkert uitgelegd. Voor de liefhebbers legt hij ook uit hoe de flitsers in andere situaties gebruikt kunnen worden. Zo kan een ieder er desgewenst ook thuis mee aan de slag gaan.

Wat heb je nodig? Allereerst een camera waarbij je de diafragma, sluitertijd en de ISO-waarde handmatig kunt instellen. Daarbij zou het mooi zijn wanneer je een eigen statief kunt meenemen. Heb je die niet, dan krijg je ze tijdens deze workshop in bruikleen. Een standaard tot kleine telelens is aan te bevelen. Groothoek en grote tele zijn minder geschikt.  
Deze workshop staat garant voor een plezierige ervaring vol ontdekkingen en verrassende resultaten. Dus voel je je aangesproken om mee te doen? Neem dan contact op via onderstaande invulformulier.

Er wordt gewerkt in drie groepjes van elk drie personen. Die wisselen elkaar steeds af. Op deze manier komt iedereen voldoende aan bod. Doe mee en verbaas je over de vele mogelijkheden!

De workshop Splash Fotografie vindt plaats in de fotostudio van Hans van de Vlekkert in Zuuk (gemeente Epe). In het onderstaande invulformulier staan de komende data voor deze bijzondere fotoworkshop. De kosten bedragen 67 euro. 

De cursus Splash Fotografie wordt zowel ’s ochtends (9.00 tot 11.30 uur) als ’s avonds (19.30 tot 22.00 uur) gegeven. De workshop gaat door bij minimaal zes aanmeldingen. Let op: wees er snel bij! Er kunnen maximaal negen personen meedoen. Na registratie neemt Hans van de Vlekkert contact met u op voor verdere informatie. Mocht u binnen ongeveer drie dagen geen ontvangstbevestiging per email ontvangen hebben? Neem dan voor de zekerheid zelf even contact op.

 

Inschrijven voor de workshop

U kunt nu direct inschrijven voor deze workshop!
Na registratie neem ik contact met u op voor verdere informatie.

Mocht u binnen ongeveer drie dagen geen ontvangstbevestiging per email ontvangen hebben dan verzoek ik u contact met mij op te nemen.