Cursus (Flitsen)

Cursus flitsen, alles over flitsen in de fotografie cursus,reportage flitsen

Wil je goed leren flitsen?
Volg dan deze cursus!
In deze cursus leert je alle onderdelen van je flitser kennen en hoe je er in de praktijk mee om kunt gaan. Na deze flitscursus ben je in staat om goed te kunnen flitsen en heeft de flitser geen geheimen meer voor je.
Deze cursus omvat 2 delen van elk ± 2.5 uur.


Inhoud cursus:

Werking, onderdelen en functies flitser, flitssynchronisatietijd, "rode" ogen en hoe dit te voorkomen, het flitsmenu, flitsen in 2 belichtingsstanden A (AV) diafragmavoorkeuze en de M stand, scherpstelpunt en flitsafstand, Diffusorkap/dome en Stuiterkaart, handmatig flitsen, direct en indirect flitsen en het zogenaamde "bevriezingseffect". Invulflitsen buiten en achtergrond onderbelichten voor dynamische effecten.
 

Waar?

De flitscursus wordt in mijn fotostudio in Zuuk (Gemeente Epe) gegeven en deels buiten bij daglicht waarbij het geleerde in praktijk gebracht kan worden.

 

Wat heb je nodig?

Deelnemers moeten in het bezit zijn van een (losse) flitser die compatible is. (dwz de flitser en camera moeten op elkaar afgestemd zijn). Flitsers van andere merken dan de camera kunnen ook gebruikt worden, mits compatible.

 

Voor wie?

Iedereen die in het bezit is van een spiegelreflexcamera (of systeemcamera) en enige basiskennis heeft van fotografie (werking diafragma, sluitertijd en ISO waarde).

 

Kosten:

€ 175,- incl. btw.

 

Aantal deelnemers:

Maximaal aantal deelnemers: 8

 

De fotograaf behoudt het recht om een cursusdeel in overleg te verzetten. Bij aanmelding gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

Inschrijven voor de cursus

U kunt nu direct inschrijven voor deze cursus!
Na registratie neem ik contact met u op voor verdere informatie.